Houten dakkapellen

Een dakkapel is de ideale oplossing als u ruimte te kort komt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of studeerkamer. Een dakkapel zorgt voor extra bruikbare ruimte op een hellend dak. Zo kan alle ruimte nuttig toegepast worden. En wanneer u kiest voor een houten dakkapel, kiest u voor een dakkapel met een natuurlijke uitstraling. Bovendien is het gemakkelijk te bewerken en is daarom goed geschikt voor maatwerk.

Soorten dakkapellen

Dakkapellen zijn er in veel soorten en maten. Bij Houten kozijnen-team maken we dakkapellen enkel van hout. Wij kiezen voor hout, omdat het een warme en authentieke uitstraling aan uw huis geeft. Daarbij hebt u keuze uit vele soorten hout, zo zijn er verschillen in hardheid en de natuurlijke kleuren van hout.
Een aantal veel voorkomende dakkapellen zijn:

    • Dakkapel met een plat dak: dit is de meest voorkomende dakkapel en de prijs is relatief laag. Dit is het enige type dakkapel dat zonder bouwvergunning kan worden geplaatst.
    • Dakkapel met een schuin dak: dit dakkapel heeft een schuin aflopend dak. Het dakkapel kan samen met een woning een eenheid vormen omdat het met dezelfde dakpannen kan worden afgewerkt.
    • Dakkapel met verhoogde nok: een dakkapel met een één- of tweezijdig verhoogde nok geeft extra veel ruimte. De afwerking van een dakkapel met een verhoogde nok is zeer flexibel, er is veel ruimte voor maatwerk.

Voor meer informatie kunt u contactmet ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. We hebben vestigingen door heel Nederland, dus we zijn altijd bij u in de buurt. De dakkapellen worden snel en effectief geplaatst tegen een lage prijs! Daarbij krijgt u een uitstekende garantie op uw dakkapel. Wacht niet langer en vraag nu vrijblijvend een offerte aan!