Maatwerk

Al onze producten, van houten kozijnen tot houten deuren maken wij allen op maat. Geen enkel huis is het zelfde, elk huis heeft zijn eigen stijl en verschillende afmetingen. In winkels vindt u ook talloze deuren of kozijnen, maar soms kan het zijn dat er nèt niet die perfecte deur tussen zit waar u altijd al van hebt gedroomd. Of u bent op zoek naar een bepaald houtsoort die niet in winkels verkrijgbaar zijn? Dan kunt u bij Houten kozijnen-team terecht. Om deze redenen kiezen wij ervoor om elk product op maat te maken, zodat u een houten product heeft wat precies aan al uw wensen voldoet.

Houten dakkapel op maat

Geen enkel woonhuis is hetzelfde, daarom vervaardigen en plaatsen we uw dakkapel altijd geheel op maat. De dakkapellen worden op locatie gemaakt. Ook de buitenkant van de op maat gemaakte dakkapellen worden afgewerkt met hout.

Houten schuifpui op maat

Uw houten schuifpui wordt op maat gemaakt, zodat u uw woning naar uw wens kan indelen. Wilt u over een groot oppervlakte een schuifpui, dan kunt u kiezen voor een hefschuifpui. Gaat het om een kleiner oppervlak, dan kan een kiepschuifpui praktischer zijn.

Houten deur

Bij het op maat maken van een houten deur zijn niet alleen de afmetingen belangrijk, maar is ook de mate van afwerking zeer belangrijk. Hout is een product die op vele mogelijkheden te bewerken is, hierdoor kunt u een houten deur geheel naar wens laten afwerken, waarin verschillende structuren en kleuren mogelijk zijn.

Hebt u nog vragen wat betreft het maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Al onze producten bieden wij aan tegen de laagste prijzen. Daarbij krijgt u een prima garantie op uw houten product. Onze vakmannen plaatsen de producten altijd snel en effectief. We hebben vestigingen door heel Nederland, dus we kunnen u altijd snel van dienst zijn. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!